Sosa iyi bir lider!

Sosa iyi bir lider!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Arjantinli oyuncusu Jose Sosa’nın takıma geri dönüşünü dört gözle bekliyor. Sosa’nın çok iyi bir kaptan ve lider olduğunu söyleyen Karaman, “Sorumluluklarını farkında. İnanılmaz güzel çalışıyor ve her geçen gün üzerine koyduğunu, ağrılarının azaldığını görüyorsun. Sakatlıklar öyle bir şey ki tam ‘iyi’ dersin Allah korusun kötü bir şey oluyor. O nedenle geri dönüşü için tarih vermeyi doğru bulmuyoruz” dedi.

Oyuncu sağlığının kendileri için önemli olduğunun da altını çizen Karaman, “Sosa’nın geldiğinden bugüne kadar serüveni daha iyiye gidiyor. İyileşirse oynar, iyileşmezse bekler ve iyileşince oynar. Sakat oynarken bile idmansız oynarken bile çok ısrar ettim ama o niyetini, takımla olma isteğini görünce hayır diyemiyorsun. Burada profesyonellere, kulüp çalışanlarına da teşekkür etmek gerekiyor. Onlar da övgüyü hak ediyor. Herkes özverili çalışıyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.