Sosa & Novak müjdesi

Trabzonspor'da Sosa & Novak müjdesi

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu, uzun süredir temas halinde oldukları iki yıldız oyuncuyla Kasım ayında sözleşme uzatabileceklerinin mesajını vererek taraftarı rahatlattı.

Trabzonspor’da son dönemlere damgasını vuran iki yabancı arasında yer alan Sosa ve Novak’ın sözleşmelerinde bitime yaklaşılması, taraftarı endişelendirmişti. Süreci yakından takip eden Bordo- Mavililer’i mutlu edecek açıklamayı bizzat Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptı.Bir süredir devam eden sıcak görüşmeleri doğrulayan Karadeniz ekibinin patronu Ağaoğlu, “Sosa ve Novak ile görüştük sözleşme konusunda kendileri çok olumlu. Şimdi menajeriyle asbaşkanımız görüşmelerini sürdürüyor. Kasım ayında çözülmesi bekliyoruz” mesajını yolladı.

‘Sözümüzü tutuyoruz’

Konuşmasına Sosa’nın müthiş performansı için de tespitlerde bulunan Ağaoğlu, “Sosa’nın değişmesiyle ilgili en doğru cevabı ondan alırsınız. Her oyuncuyu alabilirsiniz sonuçta ekonomiye, paraya bakıyor. Olay onları getirmekte bitmiyor. Onların oynayabileceği ortamı sağlamak çok önemli” ifadesini kullandı.Ekonomik, idari ve sportif yapıyı düzeltirken zirve yarışı içinde olacakları sözünü de hatırlatan başarılı başkan, bundan sonra da doğru bildikleri yolda devam edeceklerinin altını çizdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105