Şota önerdi Trabzonspor alıyor! İşte son yıldız

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, genç futbolcu Rahmi Anıl Başaran'ın transferi konusunda Balıkesirspor ile prensip anlaşmasına varmıştı. Son yıllardaki başarılı transfer politikası ile 23 milyon TL kar açıklayan bordo-mavililerde sürpriz bir isim gündeme gelmişti. Şota'nın önerdiği yıldız futbolcunun transferinde sona gelindi. İşte detaylar...

Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak çalışmalara başlayan Trabzonspor transferde gaza bastı.Son yıllarda yaptığı başarılı transferlerle adından söz ettiren bordo-mavililer, bu sezonda en çok konuşulan takımlardan biri olacağa benziyor.

İLK TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Fırtına, Balıkesirspor'da forma giyen Rahmi Anıl Başaran'ın transferinde mutlu sona ulaşmıştı.

Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı da yaptığı açıklamada, "Rahmi Anıl Başaran için Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Göztepe ile görüşmemiz oldu. 2 hafta önce Trabzonspor ile sözlü olarak ciddi şekilde görüşmelerimiz oldu.Rahmi Anıl Başaran'ın transferi için Trabzonspor'dan Mehmet Yiğit Alp ile dün İstanbul'da görüştük. Rahmi Anıl Başaran'ın transferi konusunda Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardık." ifadelerini kullanmıştı.

Transferde hız kesmeyen bordo-mavililerde bomba bir isim daha gündeme geldi.

GÜNDEME GELEN SON İSİM MASHARIPOV

2019-20 sezonunu zirvede tamamlamak adına takım çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, önümüzdeki sezon adına da transfer girişimlerini hızlandırmış durumda. Gündeme gelen son isim Pakhtator'dan Jaloliddin Masharipov oldu.Championat Asia, Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Pakhtator'da forma giyen Masharipov'un Trabzonspor'a transfer olmak istediğini belirtirken oyuncun için istenen bonservis bedelini de açıkladı.Kulüple temasa geçen Özbek sitesi, 6 milyon Euro'luk bonservis iddialarını yalanlattı ve oyuncu için 2 milyon Euro istendiğini belirtti.

Şota önerdi Trabzonspor alıyor! İşte son yıldız

Masharipov'un da Trabzonspor'da forma giymek istemesi nedeniyle transferin makul bir ücretle sonlandırılabileceği aktarılmakta. Şota'nın önerisiyle Trabzonspor'un gündemine geldiği belirtilen oyuncu, 2020 yılında takımıyla çıktığı 5 maçta 2 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.