Sturridge'ten şaşırtan görüntü!

 İdmanda bunu yaptı...

Süper Lig'de efsane futbolcuları Cemil Usta'nın adının verildiği sezonda Trabzonspor, ilk yarıyı lider Sivasspor'un 5 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Bordo-mavililer 2. yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa girdi. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Daniel Sturridge'in antrenmandaki görünütüsü ise oldukça dikkat çekti. İngiliz yıldız, idmana telefonu ile çıktı.

Süper Lig'in ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, lider Sivasspor'un 5 puan arkasında 3. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da kamp yapıyor.Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde çalışan bordo-mavililerde hedef, ligin ikinci yarısını en az kayıpla geçip şampiyonluğa ulaşmak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fırtına'da, yıldız futbolcu Daniel Sturridge'in idmandaki görüntüsü dikkat çekti. 61saatin haberine göre İngiliz yıldız, antrenmana telefonu ile çıktı. Koşu antrenmanı yapan Sturridge, telefonunu çorabına soktu. İşte o ilginç görüntü...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.