Talisca için kimseyle görüşmedik

Ahmet Ağaoğlu: Talisca için kimseyle görüşmedik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu takımın kamp yaptığı Antalya'da gündemi değerlendirdi. Teknik direktör değişimiyle ilgili "Çok uzun zaman sonra anlatabileceğimiz olaylar..." değerlendirmesini yapan Ağaoğlu, Talisca iddialarıyla ilgili olarak ise "Hayal bile edemeyeceğimiz durumlarla ilgili konuşmaya gerek yok. Hiçbir görüşmemiz olmadı" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımın kamp yaptığı Belek'te Trtspor'a açıklamalarda bulunan Ağaoğlu'nun sözleri şu şekilde: 

Bu olaylar çok uzun zaman sonra konuşabileceğimiz olaylar. Hüseyin Çimşir camianın içinden ve çok yakından tanıdığımız bir isim. Macera aramaya gerek duymadık, yönetimle birlikte Hüseyin Çimşir'in takımın başına gelmesine karar verdik.

Hocadan transfer konusunda talep gelmedi. Hocanın söylediği, 'oyuncu almış olmak için almayalım.' Ben bu kadronun Türkiye Kupası ve ligi çok rahatlıkla götürebileceğine inanıyorum. Talisca'yla ilgili bir görüşmemiz olmadı. Kimseyle olmadı. Bunu söyleyenler önce Trabzonspor'un mali durumunu yazıp yanına da Talisca'nın maliyetini yazsınlar. Hayal bile edemeyeceğimiz bir konu için niye görüşme yapayım?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.