Taraftar statlara koştu

Süper Lig takımlarının passolig kart sayısı açıklandı

 Süper Lig’de geride kalan 7 haftalık periyotta Trabzonsporlu taraftarlar, lig başladıktan sonra aldıkları 20 bin civarında passolig ile 4.sırada yer aldı. Bu anlamda 52 bin 497 Passolig ile Galatasaray birinci sırada yer alırken Fenerbahçe ikinci sırada, Beşiktaş ise üçüncü sırada yer aldı. Süper Lig’de 2019-2020 sezonu devam ederken, kulüplerin sattığı Passolig sayısında Galatasaray, 1 milyon 16 bin 828 elektronik bilet ile birinci sırada yer aldı. İkinci sırada bulunan Fenerbahçe 939 bin 333, üçüncü sıradaki Beşiktaş'ta da bu sayı 774 bin 408, dördüncü sırada yer alan Trabzonspor’un ise 286 bin 440. Rizespor’un passolig bilet sayısı ise 45 bin 20.

KASIMPAŞA SONUNCU

Ligde en az Passolig satışını ise Kasımpaşa gerçekleştirdi. Lacivert-beyazlılar, 17 bin 464 bilet ile Süper Lig’de elektronik bilet satışında son sıraya yerleşirken, Spor Toto 1. Lig takımlarının da dahil edildiği ve toplam 36 takımın sıralamasında kendisine 28. sırada yer buldu.

 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGalatasarayBilet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105