Taraftarımıza da hak veriyorum

Abdülkadir Ömür o geceye ilişkin ilk kez konuştu

Galatasaray maçında performansı sebebiyle taraftarın hedefi olan ve karşılaşmanın 38. dakikasında teknik direktör Abdullah Avcı tarafından oyundan çıkarılmasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan Abdülkadir Ömür, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası o geceye dair ilk kez konuştu.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri maçın ardından taraftarların kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili konuştu.

Taraftarlara hak verdiğini kaydeden Abdülkadir, "Geçmişe dönmek biraz acı veriyor. Taraftarımıza da hak veriyorum. Kötü oynamıştım, onları da anlıyorum. Sürekli iyi performans bekliyorlar. Ben de bu takımın taraftarıyım. 8 sene altyapıda oynayarak geldim. Onlar da bana şefkatle yaklaşıyorlar. Herkes benim yanımda oldu. Hocam da bana güvendi. En iyi performansımı sergilemek istiyorum. Şampiyonlukta ismimin de yazmasını istiyorum." dedi.

Abdülkadir Ömür Kasımpaşa karşısında 83 dakika sahada kaldı.akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105