Tartışmasız Karaman!

Trabzonspor efsanelerine yönetimin teknik adam konusunda nasıl bir yol izlemesi gerektiğini sorduk ve net cevap aldık.

Trabzonspor efsaneleri, “Teknik Direktör Ünal Karaman ile yola devam” dedi… Sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen tecrübeli teknik adam ile henüz masaya oturmayan yönetime mesaj gönderen bordo-mavili takımın efsaneleri, “Karaman ile hemen anlaşılmalı” diye konuştular. Trabzonspor efsanelerinden ve bordo-mavili takımın ilk gol kralı olan Necmi Perekli, teknik adam konusunda öncelikli olarak yönetimin kendi içinde konsensüs sağlaması gerektiğinin altını çizdi.

Necmi Perekli, Karaman’ın başarısı bir sezon geçirdiğinin altını çizerken, “İmkansızlıklara, sıkıntılara ve kadronun darlığına rağmen bu takım ligi 4. bitirip, 3. lüğü kovalıyorsa teknik direktör ile hemen anlaşılması lazım” diye konuştu. Trabzonspor’un bir başka efsanesi Hüseyin Tok da, Karaman’ın bordo-mavili takım için en doğru tercih olduğunu belirtirken, “Ünal hoca çok başarılı ve devam etmeli. Beklentinin çok üzerinde bir ikinci yarı performansı ortaya koydu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.