TFF YAZILANI İYİ OKU!

EKREM MEHMET ÖZ

EKRAM MEHMET ÖZ / YAZAR

  TFF’nin Talimatları Trabzonspor Şampiyon’ diyor.  Birkaç haftadan beri TFF başkanı, bazı kulüp başkanları, bazı antrenörler ve bazı spor yazarı diye geçinenler “Bu lig tescil edilemez, Trabzonspor şampiyon ilan edilemez, edilirse, Corona Şampiyonu olur gibi saçma sapan görüş beyan ediyorlar. Bunların amaçları şampiyonluğun İstanbul dışına çıkmasını engellemek için yoğun algı operasyonu oluşturmak. 
  Ey TFF, insan sen kendi talimatını oku ve sadık kal. Bak Türkiye Futbol Federasyonun Talimatları neyi anlatıyor; ''TFF Mücbir Sebepleri Göz Önünde Bulundurarak Ligleri Tescil Edebilir'' oku oku yazdığını oku...
Hukuksal olarak mücbir sebep; Önüne Geçilmesi Elde Olmayan, İstem Dışında Oluşan Durum olarak tanımlanmaktadır. 
  Yani tam olarak bugünü tarif ediyor, Dünya Sağlık Örgütünün Tüm Dünyada ve Türkiye'de Corona Virüs iin Pandemi ilan etmesi bir Mücbir Sebeptir.  
2010-2011 sezonunda yaptığınız gibi; bir gecede çıkardığınız Yasa İle, şike sahaya yansımadı safsatası ile  Fenerbahçe’yi şampiyon, Yeniden Yargılanma gibi hukuk garabeti ile yöneticilerini beraat ettirdiniz ve içinize sindirdiniz. Şimdi, TFF’nin Müsabaka Talimatnamesinin ilgili maddesini uygulamayı kabul edemiyorsunuz. Yazık yazık biraz utanın. 
   Yıllardır Trabzonspor düşmanı olarak gördüğümüz Hıncal Uluç bile; “Liglerin iptali söz konusu olamaz. Bu ligler ya oynanır ya da mevcut sıralama ile tescil edilir. 8 hafta kalmış falan işini geçin kardeşim peki oynanan 26 haftayı neden saymıyorsunuz? Lig oynanmazsa paşa paşa Trabzonspor'a şampiyonluğu vermek zorundasınız.” Söylüyor. 

  2019-2020 şampiyonluğumuzun da üstüne yatmayın, hukuka uygun davranın Ligleri ya mayısın sonuna kadar tamamlayın ya da  ligi olduğu gibi tescil edin ve Trabzonspor'u şampiyon ilan edin. Zamana oynamayı bırakın… Bakın Belçika federasyonu statüsünde Play-off olmasına rağmen ligi olduğu gibi tescil etti ve lideri şampiyon ilan etti.

Anahtar Kelimeler:
TffSağlıkHıncal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.