Ticari bağlantıları ortaya çıktı

MHK Başkanı Zekeriya Alp ile Ali Koç'un ticari bağlantıları ortaya çıktı

MHK Başkanı Zekeriya Alp ile Ali Koç'un ticari bağlantıları ortaya çıktı

Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Trabzonspor-Göztepe maçına hakem Fırat Aydunus'un kararları damga vurmuştu. Bordo-mavili ekibe karşı yapılan bu hataların ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in dikkat çeken bağlantıları ve ilişkileri ortaya çıktı.

Trabzonspor'un dün akşam Göztepe maçında, hakem Fırat Aydunus ve VAR Hakemi Koray Gerçerler'in skandal yönetimiyle 1-0 mağlup olurken verilmeyen penaltı ve Sosa'ya yapılan sert müdahalede çıkarılmayan kırmızı kart bordo-mavili camiada büyük bir öfkeye neden oldu. Özellikle Sosa'nın ve Yusuf'un ayağına kasti olarak basılmasına rağmen kart bir yana faul bile çalmayan, Sörloth'a Göztepe ceza sahasında yapılan açık penaltıyı görmezden gelen orta hakem Fırat Aydınus ile bu pozisyonlarda Aydınus'u VAR'a çağırma gereği duymayan Koray Gençerler'in yönetimleri büyük bir öfkeye yol açtı.

Trabzonspor'un Göztepe karşısında bariz şekilde doğranması bordo mavili camiada sabırları taşırdı.Trabzonspor taraftarının büyük öfkesine neden olan kararların ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in dikkat çeken bağlantıları ve ilişkileri de kafaları karıştırdı

MHK BAŞKANI İLE ALİ KOÇ'UN TİCARİ İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in sahibi olduğu Alpplas'ın en büyük müşterisi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şirketlerinden olan Arçelik. Zekeriya Alp, kazancının büyük bölümünü Koç'tan kazanırken, yaşanan gelişmeler kafalarda ciddi soru işaretleri bıraktı.

.

Anahtar Kelimeler:
MHKVARFıratKoçKorayAlp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.