Trabzon'da belediye başkanından hakeme sert sözler! ''Ahlaksız adam''

Trabzonspor'un kendi sahasında Galatasaray'ı konuk ettiği ve 2-2'lik beraberlikle biten karşılaşmaya hakem kararları damgasını vurdu. Bordo mavili takım Galatasaray karşısında geriye düşmesine rağmen geri dönüşe imza atarak galibiyet için gereken mücadeleyi de ortaya koydu. Trabzonspor'un galibiyete yaklaştığı anlarda hakemlerin ön plana çıkması ise Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın tepkisini çekti.

''EYYAMCI HAKEMLERİ DE YENECEĞİZ''

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmadaki hakem yönetiminden memnun olmadığı belirten Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamasında ‘’Eyyamcı hakemleri de yeneceğiz, başka yolu yok bu işin yine de 2-0’dan gelip güzel bir galibiyetin kıyısından döndük. Maçın hakkı galibiyetti ama bu sefer olmadı. Sahadaki azimli futbolu ile hepimizi heyecanlandıran futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

''BU AHLAKSIZ EYYAMCI ADAM''

Cornelius ile Nelsson arasındaki penaltı pozisyonunu değerlendiren Ahmet Metin Genç, VAR hakemi Cüneyt Çakır’a dikkat çekerek ‘’Bu ahlaksız eyyamcı adam Trabzon’un aleyhine olan bütün pozisyonlarda VAR! Bugün de VAR’daydı. Buz gibi penaltılarımızı yedi, vermedi. Onun için bunları da yeneceğiz ve bu sene 8.Şampiyonluğumuzu söke söke alacağız İnşallah.’’ açıklamasını yaptı.

Sahaya atlayan Trabzonspor taraftarının kendisine yönelmesi ve tepkiler sonrası karşılaşmanın 37.dakikasında yerini Yusuf Sarı’ya bırakan Abdülkadir Ömür’e desteğini belirten Ahmet Metin Genç paylaşımında ‘’Tüm taraftarlarımıza sesleniyorum; Bu adam bizim evladımız ya. Her zaman hep destek ve tam destekle Abdulkadir’i kazanalım, takıma kazandıralım.’’ ifadelerine yer verdi.

''AHLAK YOK''

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzonspor'a operasyon çekildiğini belirtti ve  ‘’Daha 4. haftada Trabzonspor'a operasyon çekmeye başladılar. Hentbol izler gibi futbol izledik. Bu görüntüye rağmen Video Hakem Sistemi'nin devreye girmemesini kim, nasıl açıklayabilir? Unutulmasın, adalet futbol içinde geçerlidir. Adalet yok, ahlak yok. Başarı nasıl olsun…’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105