Trabzon Kazanarak Turladı

Erzurumspor - Trabzonspor maç sonucu: 1 - 4

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda B.B. Erzurumspor'u 4-1 yendi ve bir üst tura yükseldi. Trabzonspor ilk maçı da 5-0 galip bitirmişti. Bordo-mavili takım yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda B.B. Erzurumspor'u 4-1 yendi ve bir üst tura yükseldi. Trabzonspor ilk maçı da 5-0 galip bitirmişti. Bordo-mavili takım yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Trabzonspor adına golleri Guilherme (2), Abdulkadir Parmak ve Safa Kınalı kaydetti. Ev sahibi takım adına tek golü ise Hasan kaydetti.

Maçtan Dakikalar

8. dakikada sol taraftan kullanılan köşe atışında savunmadan seken topla buluşan Messias’ın şutu kalecide kaldı.

9. dakikada kazandığı topun ardından hızla ilerleyen Guilherme kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-1

17. dakikada ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Hasan sağ çaprazdan sert vuruşunda savunmadan seken top ağlarla buluştu. 1-1

26. dakikada kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan Scuk'un şutu kalecide kaldı.

43. dakikada Cenk’in sağ taraftan ortasında arka direkte topla buluşan Ba'nın sert vuruşunda kaleci meşin yuvarlağı güçlükle çeldi.

68. dakikada savunmanın arkasına sarkan Abdulkarir Parmak çaprazdan topu filelere göndermeyi başardı. 1-3

83. dakikada sol kanattan gelen ortaya kale sahasında dokunan Safa Kınalı boş gkaleye golü attı. 1-4

Trabzonspor maçı deplasmanda 4-1 kazandı ve yarı finale çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.