Trabzon rotayı çizdi!

Başkan Ağaoğlu, transferde genç isimlere yöneleceklerini ve bu yapıya destek verecek 4-5 oyuncu alacaklarını söyledi   .            

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, kurmayları ve teknik direkten Ünal Karaman bordo-mavili takımın geleceğini planlıyor. Yeni dönem planlamasıyla birlikte Trabzonspor’u ayakları üzerinde durabilen bir kulüp haline getirmeyi hedefleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer politikaları hakkında ipuçları verdi. Sportif olarak şu ana kadar yapılması gerekenlerin önemli bir kısmını yaptıklarını söyleyen Ağaoğlu, “18-20 yaş arasında Trabzonspor’un ağırlığını taşıyabilecek 5-6 futbolcu önceliğimiz olacak. Bu isimler sadece altyapıdan değil yurt dışından da olabilir. Bu yapıya destek verecek 4-5 isim alacağız” dedi.

Trabzonspor’da kazık transfer dönemlerinin geride kaldığın da altını çizen Ağaoğlu, “Yıldız transferi, krema, çilek, muz ile bizi oyaladılar... 1 liralık futbolcuyu 5 liraya Türk pazarına soktular. Trabzonspor’da böyle bir transfer politikası biz yönetimde olduğumuz sürece olmayacak. Bana göre şu anda 4 banko var bizde: Yusuf, Abdülkadir Ömür, Hüseyin, Uğurcan. Zaman zaman Abdülkadir Parmak giriyor oyun içerisine. Bu yapıya uygun oyuncularla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Ağaoğlu, transferde verecekleri paranın da belli olduğunu belirtirken, “1 milyon liranın üzerindeki bir parayı hiçbir futbolcuya uygun görmüyoruz” dedi.

Biz acizmiyiz?

Menajerlerin Yusuf ve Abülkadir için kendilerinde yekti belgesi istemesine de sert çıkan Ağaoğlu, “20’ye yakın menajer ‘İngiltere’de Yusuf’a şunu öneriyorlar, İspanya’da Abdülkadir’e bunu öneriyorlar’ diyor. İşte ‘bana yetki belgesi verir misiniz?’ diyorlar. Alacak benim futbolcumu pazarlayacak. Sanki ben bunu yapmaktan acizim. Kaldı ki bu işi yapan insanların çoğu doğmamışken bırakın futbolcu satmayı, kulüp alıp satıyorduk” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.