Trabzon yerel basınında galibiyet sevinci: "O ne füzeydi öyle!”

Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü'ne konuk oldu. Fırtına, Baker'ın ilk yarının uzatma anlarında attığı frikik golü ile mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetimindeki ikinci maçtan da gol yemeden galibiyetle kapattı. Trabzon yerel basını ise galibiyetin tadını çıkardı.

İşte o manşetler...Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.Eddie Newton yönetiminde sezona başlayan ancak ilk 8 haftada 6 puan toplayarak alt sıraları gören Trabzonspor'da yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve başlamasıyla yükselişe geçildi.

Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, iki haftada 6 puan toplayarak ilk 8 haftada topladığı puana ulaşırken, bu sezonun da ilk galibiyet serisini yakaladı.

GOL YEMEME SERİSİ

Trabzonspor ayrıca ligde 31 maç sonra ilk kez iki maç üst üste kalesini gole kapattı. Takımın başına geçtiği ilk günden itibaren takım savunmasına önem veren  teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, gol yemeden tamamladığı 2019-20 sezonunun 11 ve 12'nci haftalarında oynadığı Aytemiz Alanyaspor ile MKE Ankaragücü maçlarının ardından önce Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve ardından da MKE Ankaragücü karşılaşmalarında kalesini gole kapatarak üst üste iki maçı gol yemeden kazandı.

YEREL GAZETELER: TEKER TEKER AVLIYORUZ

Yerel gazeteler, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Trabzonspor'un Ankaragücü deplasmanında 1-0 kazandığı maçın ardından, "Rakipleri teker teker Avlıyoruz" yorumlarını yaptı.

İşte yerel basında öne çıkan yorumlar:

Trabzon yerel basınında galibiyet sevinci: O ne füzeydi öyle!”

Günebakış Gazetesi "Kazanmak Güzeldir" başlığıyla çıkarken, Karadeniz Gazetesi: "Teker teker Avlıyoruz", "Trabzonspor Ankaragücü'nü Lewis Baker'ın muhteşem firikik golüyle devirdi, Abdullah Avcı yönetiminde ikinci maçını da kazandı".Sonnokta Gazetesi: "Rakipleri tek tek Avlıyoruz", "Erzurumspor'un ardından Ankaragücü'nü de tek golle geçtik".

Trabzon yerel basınında galibiyet sevinci: O ne füzeydi öyle!”

Trabzon yerel basınında galibiyet sevinci: O ne füzeydi öyle!”

Kuzey Ekspres Gazetesi: "Fırtına deplasmanda galip", "Bordo-mavililer üst üste ikinci galibiyetini Ankaragücü karşısında aldı".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.