Trabzon’da zirve!

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Pazar günü yönetimini toplayacak.

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetimini topluyor… Süper Lig’de son 4 haftaya girilirken UEFA’dan gelecek olan karara kilitlenen bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu, durum değerlendirmesi yapmak için yönetimini topluyor. Özellikle gelecek yapılanması, ekonomik kriz, yönetimsel sorunları masaya yatıracak olan Ağaoğlu’nun, ekibinden tüm enerjilerini Trabzonspor’a harcamalarını isteyeceği öğrenildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, kulüp içindeki sorunların dışarı aktarılmasından duyduğu rahatsızlığı da dile getireceği toplantıda, ‘Aile’ olgusunun altını çizeceği öğrenildi. Ağaoğlu, ekibinden ayrıca Haziran sonuna kadar ödenmesi gereken yaklaşık 100 milyon TL için hep birlikte seferberlik ilan edip bu kritik eşiği hasar görmeden geçmeleri gerektiğine vurgu yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.