Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Tranzonspor, BB Erzurumspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un tek golü Nwakeame'den geldi. Trabzonspor bu galibiyet ile puanını 43'e yükselterek 4. sıradaki yerini sağlama alırken BB Erzurumspor, 22 puan ile 17. sırada sabit kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olan Tranzonspor, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Bordo-mavili takım, Süper Lig'de geçen hafta Akhisarspor ile oynadığı karşılaşmada, kadroda olan Kamil Ahmet Çörekçi ve Yusuf Yazıcı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Ünal Karaman bu futbolcuların yerine Vahid Amiri ve Zargo Toure'ye formayı verdi. Bordo-mavili ekip, Uğurcan Çakır, Toure, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Amiri, Nwakaeme ve Rodallega 11'i ile karşılaşmaya başladı.

MAVİ-BEYAZLILARDA 4 DEĞİŞİKLİK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçına göre 4 değişiklikle sahada yer aldı. Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular sahaya 'Dirilişten Kurtuluşa Bir Dirilliştir Çanakkale' pankartıyla çıktı.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Termometrelerin 3 dereceyi gösterdiği Erzurum'da taraftarlar, tribünleri doldurdu. Çevre illerden çok sayıda taraftar da maçı izlemek için Erzurum'a geldi. Karşılaşma öncesi 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Trabzonspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.