Trabzonspor'a çifte transfer müjdesi!

Kaan Ayhan ve Trezeguet...

Süper Lig'in son şampiyonu olan bordo-mavili ekipte transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor'da Trezeguet transferinin bu hafta açıklanması beklenirken, Kaan Ayhan ile yapılan görüşmelerin olumlu bir şekilde gittiği öğrenildi.Bordo-mavililer, Nwakaeme'nin ayrılığı sonrası sol kanat için arayışlara başlamış ve geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak tamamlamış Trezeguet'i gündemine almıştı.

Trabzonspor, uzun süren pazarlık sonucunda Mısırlı yıldızla ve kulübü Aston Villa ile anlaşma noktasına geldi. Karadeniz Fırtınası'nda Trezeguet transferinin bu hafta açıklanması bekleniyor.Mısırlı yıldız geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Başakşehir formasıyla 13 maçta 6 gol 4 asistlik performans ortaya koymuştu.

KAAN AYHAN'DA MUTLU SON YAKIN!

Bordo-mavililer ayrıca stoper transferinde de milli oyuncu Kaan Ayhan ve kulübü Sassuolo ile görüşmelere devam ediyor. Trabzonspor'un bu transferi de yakın zamanda tamamlaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105