Trabzonspor'a Hırvat kule! Sandro Kulenovic için görüşmeler başladı

Yeni sezon öncesi kadrosunu flaş isimlerle güçlendiren Trabzonspor'da gözler forvet transferine çevrildi. Alexander Sörloth'u kiralamak için Leipzig'le görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, Norveçli yıldızın alternatifini Hırvatistan'da buldu. Trabzonspor, Dinamo Zagreb forması giyen Sandro Kulenovic'i gündemine aldı.

Golcü arayışlarına devam eden Trabzonspor'da bir yandan Alexander Sörloth bekleyişi devam ederken, diğer taraftan da alternatif isimler için çalışmalar sürüyor.Sörloth için Leipzig'le temaslarını sürdüren bordo-mavililer, Norveçli yıldızın alternatifini ise Hırvatistan'da buldu. Gelen haberlere göre Fırtına, Dinamo Zagreb'de forma giyen Sandro Kulenovic için görüşmelerde bulunuyor.Hırvat Jutarnji gazetesi, 21 yaşında ve 1.91 boyundaki dev santrfor için Dinamo Zagreb'in 2-3 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediğini yazdı.

MENAJERİ DOĞRULADI

Öte yandan oyuncunun menajeri Branko Hucika, Trabzonspor'un ilgisini doğruladı. Ancak Trabzonspor'un öncelikle Dinamo Zagreb'le anlaşması gerektiğini belirtti.Kulenovic, geçen sezon 40 resmi maçta 8 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105