Trabzonspor-Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

İşte Trabzonspor-Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Karadeniz ekibi Trabzonspor sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Akyazı Stadyumu'nda oynanacak mücadelede ilk düdük saat 16.30'da çalacak. Zorlu mücadele öncesi iki ekibin de ilk 11'leri merak ediliyordu. İşte Trabzonspor-Alanyaspor karşılaşmasının muhtemel 11'leri.

Ligde 2. sıraya yükseldikten sonra Başakşehir ile berabere kalıp, Göztepe'ye yenilen Trabzonspor bugün Alanyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör Ünal Karaman ve öğrencileri mutlak 3 puan istiyor.Hafta arası Krasnodar'a yenilerek grup maçlarının bitimine 2 hafta kala Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor bütün dikkatini Süper Lig ve Türkiye Kupası'na çevirmiş durumda.Karaman da öğrencilerini uyararak, bu sezon ligin çok kırıcı geçtiğini hatırlattı ve hata yapma lüksleri olmadığını söyledi.

'ZOR BİR MAÇ OLCAK'
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, Alanyaspor ile hep zorlu maçlara çıktıklarını söyledi.

Usta çalıştırıcı "Son 2 haftada yaşadığımız kayıplar yüzünden Alanyaspor maçı daha da önem kazandı. Rakibimizi yenerek ligin kalanı için önemli bir mesaj verebiliriz. Ancak bizi zor bir maç bekliyor.Hepiniz çok dikkatli olun. Eksik birçok oyuncumuzun olduğu dönemi kayıpsız geçersek onların dönüşüyle tam gücümüze kavuşuruz. " diye konuştu.

KALE SAĞLAM
Onur Kıvrak'ın futbolu bırakmasının ardından kaleyi devralan Uğurcan Çakır kısa sürede Avrupa devlerinin radarına girdi.Yedeklerinden Arda Akbulut uzun zamandır Lazio'nun takibinde. Erce Kardeşler de Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli genç eldivenlerden biri.

KENDİ EVİNDE HİÇ YENEMEDİ
Karadeniz ekibi Alanyaspor'u sahasında hiç mağlup edemedi. Bordo-mavililer bugün Güney temsilcisini Akyazı'da yenerek bu şanssızlığına son vermek istiyor.Trabzonspor ile Alanyaspor 6 kez karşı karşıya kaldı. Fırtına, 1 galibiyet alırken, 4 kez yenildi. Trabzonspor 5 gol attı. Kalesinde 11 gole engel olamadı.

U-19'LARDAN 5 GOLLÜ ZAFER
Trabzonspor'un U-19 Takımı ligin 11. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer mücadeleden 5-1'lik skorla galip ayrıldı.Karadeniz ekibinin gollerini Behlül, Koray, Emircan, Utku (kk) ve Muhammet kaydetti. Trabzosporlu futbolcular aldıkları farklı galibiyetten sonra büyük bir sevinç yaşadılar.

Trabzonspor-Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

UĞURCAN,PEREIRA, HÜSEYİN, HOSSEINI, NOVAK, A.PARMAK, DOĞAN,YUSUF, AHMET, NWAKAEME, SORLOTH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.