Trabzonspor beste yarışması sonuçlandı

İşte kazanan eser

Trabzonspor Beste yarışması yapılan final ile sonuçlandı.Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nın finali bugün gerçekleştirildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Beste yarışması finalinde kazanan beste “Sevdamız Trabzonspor” oldu.

İŞTE DERECEYE GİREN ESERLER

1. Sevdamız Trabzonspor
2. Karadeniz fırtınası
3. Dalgalı hırçın Karadeniz

MANSİYON ÖDÜLLERİ

Zafer Yakın -  Biz sana öyleyiz işte - Şarkı oldun dillere 

Yarışmada birinciye 30.000 TL, ikinciye 15.000 TL ve üçüncüye de 10 Bin TL para ödülü verildi. Yarışmada 4.,5. ve 6. olanlara ise mansion ödülü olarak 2 Bin TL verildi. Beste yarışmasında plaket verilen Trabzonspor'un efsane ismi Ali Kemal Denizci, “Hoş geldiniz diyorum herkesi seviyorum. Filmdeki çocuk beni de ağlattı. Şimdi görsem sarılsam öpsem. İçime sindi marş” dedi.

Trabzonspor eski futbolcusu Serdar Bali ise “Ali Kemal abi bizimde kahramanımız. Trabzonspor’da şampiyon olduk sonra gene olduk. Sonra bir ara verdik ama baktık olmuyor 3 sene tekrar olduk. Bugün aldıklarımız dün verdiklerimizden daha fazla sizin sevginiz her şeyden daha üstün” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Ataman, "Ali Kemal abi ayakkabısını tamir ettirmek istemişti bende o ayakkabıyı tutabilmek için peşinden gitmiştim. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak Ortahisar belediye Başkanımızı bu çalışma için teşekkür ediyorum. Trabzonspor yönetimine teşekkür ediyorum. Biz Basket maçı seyreder gibi değil Ali Kemal ve Serdarları seyredeceğimiz Trabzonspor istiyoruz" dedi.

1. olan eserin sahibi Gülnaz Yılmaz, "Hayatımda unutamayacağım bir an bu benim için. Günlerce uğraştık. Bizim için Trabzon çok özel. Trabzon’da doğmadık ama köklerimiz Trabzon’da. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu marş her çaldığında Trabzonspor duamız olacak. Bu sene inşallah şampiyon olacağız. Herkes inansın lütfen" dedi.

İLK BESTEYİ GALATASARAY’A YAPTIK

İlkay Olguncan, “Samsunluyum. Samsun Büyükşehir Belediyesi konservatuvarında kanun sanatçısı olarak görev yapıyorum. Ara sıra böyle talep olursa yarışmalara katılabiliyoruz.  İlk bestemizi Galatasaray’a yaptık aslında. Galatasaray resmi sayfasında yayınlanıyor. Galatasaray biraz acemiliğimize geldiği için biraz aforize etti. 2 Yıllık bir sözleşme yaptık hala bir ödeme yok, bir maddi destek yok. Biz bu desteği Trabzonspor’da gördük. İyi ki de Trabzonspor’a böyle bir müzik yaptığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gülnaz Yılmaz “Daha önce de şarkı sözü yazıyordum. Trabzonspor’a daha önce marş besteledik. Kalbimizde sevda vardı Trabzonspor’a karşı. Babam Trabzon’da doğdu, Cumhuriyet gemisi ile Samsun’a geldi. Kökler burada. Yaradan burayı nasip etti. Magazin dergisinde editörlük yapıyorum. Yazılar, Makaleler yazıyorum. Trabzon’a da böyle bir şey yazmak istedik. Küçük bir nüansı bile hissettirmek istedik. Gönlümüzden gelerek hissederek yaptık. Allah’ın izniyle oldu. Çok mutluyum.” dedi.

İŞTE 1. OLAN BESTENİN SÖZLERİ

Sevdamız Trabzonspor
Yer yarılır, gök sarsılır
İçimizde kopar tufan
Bordo mavi Hodri Meydan rakipleri darma duman

Oooo Hoyrat dalgalı
Oooo Coştur Stadı
Oooo Şanlıdır destenı
Sevdamız Trabzonspor

Armasında asalettir
Karanlığı delen yıldız
Sana bitmez hiç aşkımız
İlelebet yanındayız

Oooo Bindik takaya
Oooo İndik sahaya
Oooo Aleme dik oyna
Sevdamızsın Trabzonspor

Şeref, Onur, şan deyince
Trabzon’um gelip gelir
Krel Rütbe takmaz verir
Şampiyonluk yürektedir

Oooo geliyor efsane
Oooo Yan yana biz bize
Oooo söyleriz hep birlikte
Sevdamız Trabzonspor

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporOrtahisarBeste
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.