Trabzonspor bir Norveçli daha transfer ediyor

Trabzonspor'da Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken bir yandan da kadroya takviye yapmak için çalışmalar devam ediyor... Orta sahaya transfer  yapmak isteyen bordo mavililer, Norveçli Sörloth'un vatandaşı için girişimlere başlandı... 

Trabzonspor Süper Lig'in 17'inci haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer zorlu karşılaşmada sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller; Sörloth(2), Sturridge(2), Abdulkadir Parmak ve Nwakaeme'den geldi.Bu sonuçla Trabzonspor puanını 32 yaptı ve Süper Lig'in ilk devresini 3'üncü sırada tamamladı. Bordo-mavililer ile lider Demir Grup Sivasspor arasında puan farkı ise 5.

TRABZONSPOR'DA ÜNAL KARAMAN DÖNEMİ BİTTİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör hakkında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un mevcut teknik yardımcı teknik direktör ve takımdaki tecrübeli futbolcular ile "şimdilik" yola devam edeceğini ifade eden Ağaoğlu, " Şota Arveladze ile Mustafa Denizli ile anlaşıldığı iddiaları var. Biz bu süreci 24 saattir yaşıyoruz. Gündemde hiçbir teknik direktör ismi yok" şeklinde konuştu.

"HÜSEYİN CİMŞİR VE TECRÜBELİ FUTBOLCULAR"

Trabzonspor'un yükünü taşıyacak isimlerin olduğunun altını çizen Ağaoğlu, "Takımda önemli isimlerimiz var. Jose Sosa ile uzun süre çalışmak istiyoruz, bunu da kendisine ilettik. Hüseyin Cimşir, 1,5 yıldır Ünal Karaman ile çalıştı. Kimsenin endişesi olmasın, bu hikaye kaldığı yerden devam edecek.Sadece omuzlarımızdaki yük artacak. Bu kulübü çok daha iyi, çok daha farklı yerlere taşıyacağız. Mevcut halimizle devam ediyoruz. Bu sorumluluğu taşıyacak yönetim kurulu görev başında. Aynı zamanda profesyonel futbolcu kadrosu ve teknik heyetteki hocalarımızla şu an itibariyle devam ediyoruz. Sezon ortasında Trabzonspor'un yükünü taşıyacak hoca bulmak kolay değil ama ihtimal dışı da değil. Yapı sağlam, bir tuğla eksilebilir ama bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Süper Lig'in ilk yarısını 32 puanla kapatan bordo-mavililer , devre arasında takıma katılacak isimlerin transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon çıktığı 17 maçın 14'ünde ilk golü atma başarısı gösteren Fırtına, defans hattındaki zafiyetleri nedeniyle kötü sonuçlar almıştı.Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da 4 bölgeye takviye yapılmasına karar verildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, kısıtlı bütçe nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyor.

4 BÖLGEYE TAKVİYE

Fırtına, şampiyonluk iddiasını son ana kadar kovalayacak kadroyu oluşturmak için kolları sıvadı. Özellikle ligin ilk yarısının son haftalarda oynadığı futbol sert eleştirilere neden olan bordomavililerde kolları sıvayan yönetim; stoper, sağ açık, orta saha ve ofansif orta saha bölgelerine takviye yapma kararı aldı.Orta saha için Ndiaye ile panlaşmaya varan Karadeniz devi, stoper için ise kriterlerini tecrübeli, savunmadan oyun kurabilen ve hava topu hakimiyeti iyi olan oyuncu olarak belirledi.Ayrıca sağ açıkta da bitiriciliği yüksek ve hızlı bir futbolcu arayışları da tam gaz sürüyor. Ekonomik imkanların izin vermesi durumunda ise ofansif orta saha mevkiine de bir takviye yapma düşüncesi var.

Trabzonspor bir Norveçli daha transfer ediyor

HADEBE İÇİN RED

Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe'yi gündemine almıştı. Malatyaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncu için kulübüne takas teklifi yapan bordo-mavililer olumsuz yanıt aldı.Yeni Malatyaspor yönetimi futbolcudan büyük beklentileri olduğunu ve bu nedenle şu an için transfere onay veremeyeceklerini belirterek, Trabzonspor'un önerisini geri çevirdi. 1.85 boyundaki futbolcu şu ana kadar Malatyaspor ile 13 ve Zimbabve Milli Takımı ile de 13 maça çıktı.

TRONDSEN BOMBASI

Geçtıiğimiz hafta Stote City'li Ndiaye'yi İstanbul'a getiren bordo-mavililer, Norveç 1. Lig ekibi Rosenborg'da forma giyen Anders Trondsen için de girişimlere başlamıştı. Sörloth ile aynı menajerlik şirketinde bulunan Trondsen ile ilgili ilk teması gerçekleştiren yönetimin, detaylı rapor istediği belirtilmişti.1.83 boyunda ve merkez orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen 24 yaşındaki Norveçli futbolcu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 4, Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta forma giydi. Rosenborg formasıyla ligde 23 karşılaşmada görev yapan Trondsen'in Trabzonspor'u Instagram'dan takibe alması da dikkat çekmişti.

Trabzonspor bir Norveçli daha transfer ediyor

SÖRLOTH İLE BİR ARAYA GELDİ

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Trondsen, bordo-mavililerin Norveçli golcüsü Sörloth ile bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Sörloth'un Norveçli yıldız Trondsen ile bir araya gelerek Trabzonspor'a gelmesi için ikna çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.