Trabzonspor bu 3’lüye kilitlendi

Chidozie Awaziem, Ismael Diomande ve Remi Walter

Transfer yasağı sorunu henüz çözemeyen Trabzonspor’da transfer listesi büyük ölçüde şekillendi. FIFA tarafından uygulanan geçici transfer yasağının kalkması için yoğun bir çalışma içine giren Trabzonspor, transfer listesini de büyük ölçüde şekillendirdi. Porto’da istediği forma şansını bulamayan Nijeryalı ön libero Chidozie Awaziem ile kiralık olarak el sıkışan bordo-mavililerin bir diğer rotası ile Fransa...

Fransa’da sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan iki oyuncu ile ön görüşmeleri gerçekleştiren bordo-mavililer bu transferler de önemli mesafe kat etti. Fransa 1. Lig ekiplerinden Caen’de forma giyen Fildişili oyuncu Ismael Diomande’nin transferini de uygun şartlara bitirmek isteyen bordo-mavililerin hem oyuncu hem de kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ismael Diomande, ligin ilk yarısında 6 maçta forma giyindi.

Trabzonspor’un Fransa’daki bir diğer gözdesi ise Fransız oyuncu Remi Walter... Sezon sonunda Nice’den ayrılacak olan 23 yaşındaki oyuncu ile de temasa geçen bordo-mavililer bu transferi de sonuçlandırmayı çok istiyor. Çok yönlü bir oyuncu olan Remi Walter, 2017 yılında da Fransa U21 Milli Takımı’nın değişmez oyuncusu konumundaydı. Remi, bu sezon Nice de sadece 2 maçta ilk 11’de forma giyindi. Trabzonspor tüm bu transferleri sonuçlandırmak için de FIFA’dan gelecek olan kararı bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.