Trabzonspor'da Azarovi için yapılan teklif yükseltildi

Süper Lig'e 3 galibiyet ile başlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililerde sol bek pozisyonu için gündeme gelen Azarovi için girişimler sıklaştırıldı. Genç futbolcu için kulübü Dinamo Batum'a teklif 800 bin Euro'ya yükseltildi. Görüşmeler devam ediyor.Bordo-mavililer, 1 sol bek alarak transferi noktalamak istiyor. Bu sezon yaptığı transferlerle rüya gibi bir kadro oluşturan Karadeniz temsilcisinde son hedef İrakli Azarovi. Fırtına, 19 yaşındaki sol bek için Dinamo Batum'la kıran kırana pazarlıklara girişmişti.Batum'un kapıyı 1.5 milyon euro'dan açması ve uzun süre fiyat kırmaması sebebiyle İrakli transferinde olumlu bir gelişme yoktu. Ancak Trabzonspor akıllı bir taktikle son ana kadar bekledi, genç sol bekin kulübü Dinamo Batum'u yola getirdi.

SIKI PAZARLIKLAR

Trabzonspor da 400 bin euro'dan başladığı transfer görüşmelerinde rakamı 2 katına çıkardı. Dinamo Batum'a 800 bin euro teklif etti. Karadeniz devinin bu önerisi kabul edilirse önceden el sıkışılan İrakli Azarovi hemen kadroya katılacak.Böylece bordomavililer savunma hattını tamamlayacak. Uğurcan Çakır'ın önünde Bruno Peres, Edgar İe, Vitor Hugo ve İrakli'den oluşacak. Sezon başında bu bölgeye İsmail Köybaşı takviyesi yapılmıştı. Genç sol bek Faruk Can Genç ise Ümraniyespor'a gönderilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamıl anahar 3 yıl önce

8+3 nasıl olacak Enıs'im. kalede ugurcan- berat dıyelım 3. adam kım?

banner63

banner105