Trabzonspor'da kötü haberler peş peşe...

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da kötü haberler peş peşe...

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22. haftasınında GZT Giresunspor'u sahasında ağırlayan ve karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da, Abdulkadir Ömür sakatlıktan Hüseyin Türkmen ile Yusuf Erdoğan ise gördükleri sarı kartlardan dolayı hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde yer alamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde lider Trabzonspor, GZT Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili ekipte mücadelenin 30. dakikasında sakatlanan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi ve yerini Yusuf Erdoğan'a bıraktı.

Oyuncunun durumu ile ilgili Trabzonspor Kulübünün yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor.Hüseyin Türkmen ise mücadelinin 5. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.Mücadelenin 30. dakikasında Abdulkadir Ömür'ün sakatlanıp oyundan ayrılmasından sonra mücadeleye dahil olan Yusuf Erdoğan ise 77. dakikada gördüğü sarı kart sebebiyle hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.