Trabzonspor'da Pierre-Emerick Aubameyang Sesleri!

Süper Lig'de lider konumda bulunan Trabzonspor'da taraftarlar, Arsenal'de kadro dışı bırakılan Gabonlu golcü Pierre-Emerick Aubameyang'a transfer çağrısında bulundu. 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, yıldız oyuncusu Pierre-Emerick Aubameyang'ı disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bıraktı. Gabonlu forvetin ayrıca kaptanlığı da alındı.Bu gelişme büyük yankı uyandırırken, bordo-mavili taraftarlardan Aubameyang için "Come to Trabzonspor" çağrısı yapıldı.

Bu çağrı kısa sürede binlerce kez tekrarlanırken, 32 yaşındaki Aubameyang'ın Fırtına'da çok önemli işler yapacağına da vurgu yapıldı.

Kariyerinin en önemli günlerini Almanya'nın Dortmund takımında yaşayan Gabonlu golcü, bu sezon Arsenal formasıyla toplamda 15 maça çıktı, 7 gol atıp 2 de asist yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suha Özden 2 yıl önce

Disiplinsiz bir insan, üstelik 32 yaşında ve kadro dışı bırakılmış,biz milyon Euro karı verip onunlamı uğraşacağız.