Trabzonspor'da üç transferleri için ne kadar ödeyecek?

Belli oldu!

Bordo mavililer, geleceğin kadrosunu kurmak için çalışmalarına hız verirken, Altınordu'dan Enis Destan ve Bursaspor'dan Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'i kadrosuna katmıştı. Bununla beraber Trabzonspor'un, Bursaspor'a toplam ödeyeceği miktar belli oldu.

Ara transfer sezonunun hızlı ekibi Trabzonspor, birbiri ardına bombaları patlatırken, diğer yandan da gençleştirme operasyonuna gitmişti.Altınordu'dan Enis Destan'ı kadrosuna katan bordo mavililer, bununla beraber Bursaspor'dan Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'i transfer etmişti.

MALİYETLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen için 29 milyon TL ödeyecek.Öte yandan bu rakamın 9 milyon TL'si peşin, 20 milyon TL'si 10 taksit olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.