Trabzonspor'da Ünal Karaman tamam

Trabzonspor'da gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı merak edilen Ünal Karaman ile ilgili bordo mavili yönetidem Ömer Sağıroğlu net konuştu.

Başkan yardımcısı Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor’dan gençlere önem vermeye devam edeceklerini belirtti. Sağıroğlu, ''Gençlerle devam. Trabzonspor’un kökü kendisi olması lazım. Tarihtede böyleydi. Kendisi olarak başarılı oldu. Amacımız Trabzonlu oyuncu sayısını 6 - 7 tane yapmak. Ünal Karaman zaten bizim çocuğumuz. Bizden birisi. İlla da suanda yazılı mutabakata koyarak devam edeceğimiz anlamına gelmez. Biz şifahen de bir birimizle görüşüyoruz. Devam edeceğimiz zaten kaçınılmaz'' diye konuştu.

Karaman'dan Ağaoğlu'na teşekkür

Yönetimin kendisiyle sözleşme yenilemeye hazırlandığı Ünal Karaman, Beşiktaş maçı öncesinde Başkan Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür etti. Bu sezonki başarılarına; kendilerinin, dik durarak, destek vererek,  kararlarına saygı duyarak, başarısız sonuçlarda yıpranmasının önüne geçerek, ahenkli bir çalışma ortamı oluşturarak yardım ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.