Trabzonspor'da imzalar peş peşe gelecek! 5 bomba birden

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'a yenilen Trabzonspor, dün oynanan mücadelede ise Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı. Yeni sezona istediği gibi başlayamayan bordo-mavililer, takımdan ayrılan yıldızların yerini doldurmak için harekete geçti. Karadeniz temsilcisi 5 ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

süper Lig'e Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Trabzonspor, Denizlispor karşısında da istediği sonuçla sahadan ayrılamadı.

2. haftayı da galibiyetsiz kapatan bordo-mavililer, 10 kişi kalmış rakibi karşısında 1 puanı 0-0'lık beraberlikle aldı.

Hakem hatalarının dikkat çektiği maçın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;

Marlon, Pereira takıma dönecek, Ekuban 1-2 haftaya hazır olan. Hafta ortasına kadar gelecek olan 2 transferimiz daha var. Sörloth'un transferi sonrası takıma 2-3 takviye daha gelebilir.

"BAZI ARKADAŞLARIN PERFORMANSI DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

Takımın oynadığı futbolu beğendim, oyuncuların performansından da memnunum. Sahada ve sahaya uzak olan yerlerde performansından memnun olmadığım bir kaç kişi vardı.

Bize 600-700 km. uzakta oturan bazı arkadaşların performansı düşündürücü. Konuyla alakalı kulüp genel sekreterimiz bir açıklama yapacak.

NEWTON "KADRO YETERLİ DEĞİL" DEMİŞTİ

Trabzonspor'un kadrosunun yeterli olup olmadığı şeklindeki soru üzerine de İngiliz çalıştırıcı Eddie Newton da açıklamalarda bulunmuştu. İşte o sözler:

Yalan söyleyecek değilim bu konuyla alakalı. Kadronun yeterli olduğunu söyleyemem. Yönetim ve başkanımız gece gündüz durmaksızın inanılmaz çalışma gösteriyorlar.

Vakit tanımaksızın ellerinden gelen çabaları gösteriyorlar. İhtiyacımız olan pozisyonları biliyoruz. Şu an söyleyecek değilim. Muhtemelen fikirleriniz vardır.

Ama bu konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu senenin ayrıca bir zorluğu da var. Finansal sınırlamalar. Bu finansal sınırlamaları da işin içine kattığınızda yaptığımız işin ne kadar zor olduğunu siz de tahmin edebileceksiniz.

TRANSFER HAREKATINA HIZ VERİLDİ

Takımdaki sakatlar nedeniyle lige iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da transfer harekatına da hız verildi. İşte gündemdeki isimler...

POTTKER İMZAYA YAKIN

Alexander Sörloth'un ayrılık kararı sonrası Benik Afobe'yi kadrosuna katan Trabzonspor, hücum hattına Brezilya'da Internacional forması giyen William Pottker'i de eklemeye hazırlanıyor.

Pottker'in kulübü Internacional ile yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiği kaydedildi. Yıldız futbolcunun yeni durağının Türkiye olacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105