Trabzonspor'dan altyapı devrimi

Sezon başında altyapıya Taha Tunç, Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı gib i yetenekleri kazandıran Fırtına hız kesmiyor Trabzon, 16 yaşındaki top cambazı Veysel Sönmezsoy'u renklerine kattı. Yeni  hedef ise Azeri Sabuhi Abdullazada.Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla lige damga vuran Trabzonspor, sezon başında A takıma yaptığı transferlerin yanı sıra alt yapıya da Taha, Atakan ve Salih gibi isimleri almıştı.

Bu strateji devam edecek. Bordo mavililer Şanlıurfaspor'dan Veysel Sönmezsoy'u kadrosuna katmıştı.Son hedef ise Azerbaycan'dan. Trabzonspor kardeş ülke Azerbaycan'ın Sumqayıt kulübünde forma giyen 18 yaşındaki ofansif orta saha Sabuhi Abdullazada'yı bir süre takip ettikten sonra almaya karar verdi.Azerbaycan Milli Takımı'nın alt kategorilerinde de forma giyen 18 yaşındaki oyuncu için temasların sürdüğü belirtildi.

ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri içerisinde alt yapı oyuncuları ve özellikle de U19 takımı için ayrı bir yaşam alanı oluşturan yönetim, buradan çıkacak oyunculara büyük değer veriyor.

MENAJERLER CİRİT ATIYOR
Yönetımin devre arasında takıma yeni takviye yapma kararı almasının ardından menajerler kulübe 50'ye yakın futbolcu önerdi.Bordo mavili yönetim ise sezon başında aldığı karar doğrultusunda scout ekibi ve teknik heyetin onayı olmadan hiçbir transfer yapmayacak.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.