Trabzonspor'dan Antalyaspor'a gönderme!

Trabzonspor'dan Antalyaspor'a müthiş gönderme.

Trabzonspor Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında ise Trabzonspor'dan ilginç bir mesaj geldi.

Bordo mavililer sosyal medya hesabından "Pek muhterem taraftarlarımız, Muvaffak olduğumuz bir müsabakayı daha geride bırakmanın memnuniyeti içinde Şehr-i Trabzon'a avdet ediyoruz. Takımımızın ahengi ve siz kıymetli taraftarlarımızın safderun sevgisi hiç tükenmesin. Müteşekkiriz..." mesajınıpaylaşıp taraftaftara teşekkür etti. Mesaj içerisinde kullanılan Osmanlıca ifadeler ise dikkat çekti. Trabzonspor'un bu şekilde mesaj atmasının nedeni Antalyaspor yönetiminde bir göndermeydi. Hatırlanacağı üzere Antalyaspor yönetimi maçın hakemi açıklandığında bir açıklama yapmış ve içerisinde Osmalıca sözler kullanmıştı. Bordo mavililer de maç sonu mesajında benzer ifadeler kullanarak o mesaja atıfta bulundu.

İşte Antalyaspor'un maç öncesi yaptığı o açıklama;

"PEK MUHTEREM MHK İDARE HEYETİ"

Atanan hakem hakkında resmi internet sitesinden yapılan ve İstanbul Türkçe’siyle nezaketin ön planda tutulduğu açıklamada, “Pek muhterem MHK idare heyeti; gayemiz, zat-ı alilerinizi rahatsız etmek değil, haklı serzenişimizi efkar-ı umumiyede dile getirebilmektir. 8 Aralık Pazar günü kıymetli rakibimiz Trabzonspor ile oynayacağımız müsabakaya Yaşar Kemal Uğurlu’nun tayin edildiğini öğrendik, ancak inkisâr-ı hayale uğrayıp pek de tasvip etmedik.

Rakibimiz ile oynayacağımız müsabakalara mütemadiyen bu hakemimizin tayin edilmesi bizleri ziyadesiyle müteessir etmiştir. Rakibimizle oynadığımız son 5 müsabakamızdan 3’üne reva görülen bu tayinin mantıklı bir açıklamasının yapılmasını bekliyoruz. Hülasa; bizleri yeis içine iten bu kararınızı yeniden mütalaa etmenizin elzem olduğuna inanmaktayız. Mamafih temennimiz, Yaşar Kemal Uğurlu beyefendinin, bundan önce yaptığı hataları tekerrür etmemesidir. Temennimiz odur ki; beyanatımız nedeniyle bu kez Disiplin Heyetiniz tarafından cezaya reva görülmeyiz. Açıklamamızın müsamaha gösterilerek tefsir edilmesi hususunu arz-ı tazim ederiz” denildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAntalyaOsmanlıAvdet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.