Trabzonspor'dan bir transfer daha! 

Balıkesirspor'dan Aly Malle...

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katarak yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştiren Fırtına, bir transfere daha imza attı. Bordo mavili takım yine Balıkesirspor'dan Aly Malle'yi kadrosuna kattı. Transferi Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katarak yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştiren Fırtına, bir transfere daha imza attı. Bordo mavili takım yine Balıkesirspor'dan Aly Malle'yi kadrosuna kattı. Transferi Balıkesipor Başkanı Kadir Dağlı açıkladı. Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, "Aly Malle'nin 2 hafta önce Udinese'den sözleşme opsiyonunu kullandık. Aly Malle'nin transferi konusunda Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardık. Gelecek hafta Aly Malle'nin Trabzonspor'a transferi resmiyet kazanacak. Balıkesirspor, Aly Malle'nin bir sonraki satışından pay alacak. Bunun dışında sözleşmede oynadığı maç sayısı ve gol sayısıyla ilgili de bonuslar var." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.