Trabzonspor'dan, flaş yanıt!

Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2 - 0’lık skorla mağlup ederken, zirve yarışını yara almadan sürdürdü. Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile berabere kaldığı maçın ardından ise sarı - lacivertli kulüp yöneticileri yine Trabzonspor’a imalı açıklamalar yaptı.  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ise bordo-mavilileri tahriklere kapılmamaya davet etti. 
Konuyla ilgili bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Doğan, “Tahrikler, yalanlar, dolanlar, ağlamalarla işimiz olmaz! Bizi bu şekilde yıldıramazlar. Öylesine tecrübe ettik ki, operasyonel faaliyetlerini ‘Gülüp’ geçiyoruz. Bu tecrübeyi bize kazandırdıkları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 
Trabzonspor’umuz yolunada emin adımlarla yürüyor. Saha içinde ki mücadelemiz nasıl ise saha dışında da bu. ‘Operasyonlara’ karşı camiamızla birlikte aynı şekilde mücadele edeceğiz. Ne susan ne de korkan olacağız. 
Kaptanımız Sosa’nın da dediği gibi “Bizim bir hayalimiz var” İnşalloh o hayali hep birlikte gerçekleştireceğiz. 
“Sür atını süvari, yokuşlar var çıkacak. 
Duyma fısıltıları, kem gözlü bakışları”.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporHayalDoğanSusan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.