Trabzonspor'dan Galatasaray'a dev transfer çalımı!

Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, hedefini belirledi. Bordo-mavililer bu transfer hamlesi ile birlikte hem kadrosunu güçlendirmek hem de rakip Galatasaray'ın planlarını bozmak istiyor. İşte flaş gelişmenin detayları...

Henüz 21 yaşındayken tam 2 milyon Euro karşılığında Kayserispor'dan, Trabzonspor'a transfer olan Okay Yokuşlu, bordo-mavili forma ile gösterdiği performansla önce A Milli Takım'a yükseldi, daha sonra Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmişti.Başarılı oyuncu, 2018-19 sezonu başında 6 milyon Euro'luk bedelle İspanya'nın yolunu tutup, Celta Vigo'ya imza atmıştı.

İspanyol ekibinde istediği kadar forma şansı bulamayan Okay Yokuşlu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.İspanyol basınında yer alan habere göre Trabzonspor'un eski futbolcusu Okay Yokuşlu'yu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Bordo-mavililerin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yıldız futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Teknik direktör değişikliğine giden Celta Vigo'da Okay Yokuşlu'nun geleceğinin belirsiz olduğu öğrenildi. Haberde ayrıca Celta Vigo'nun 2 yıl önce 6 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı yıldız futbolcu için bu rakamın altında pazarlık yapamayacağı yazıldı. Fotomaç

Anahtar Kelimeler:
Celta Vigo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105