Trabzonspor'dan Galatasaray'a dev transfer çalımı!

Aslan anlaşmıştı ama...

Süper Lig'de ilk yarının son maçları oynanacak ve kısa bir araya gidilecek. Hal böyle olunca takımlar transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Ligin ilk yarısında 'fırtına'lar estiren Trabzonspor ve beklediğini bulamayan Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların ısrarla istediği ve prensip anlaşmasına vardığı yıldız isim için Trabzonspor devreye girdi. Transferde bordo-mavililerin bir adım öne geçtiği konuşuluyor. İşte yaşanan son dakika transfer gelişmeleri...Lider Sivasspor'un 5 puan gerisinde takibini sürdüren Trabzonspor, bir yandan transfer görüşmelerini de hızlandırıyor.Ocak ayında vakit kaybetmeden gerekli takviyeleri yapmak isteyen Bordo-Mavililer'de özellikle olmazsa olmaz 3 bölge var...Fırtına, stopere, sağ kanada ve orta sahaya mutlaka oyuncu almayı planlıyor.

3 BÖLGEYE TAKVİYE PLANI

Orta saha konusunda Mert Hakan Yandaş, Badou Ndiaye, Amarty gibi isimler gündemde.Sağ kanat için de Emre Kılınç, Grosicki ve Jesse'nin adı geçiyordu...

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ÇALIMI!

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'u golleri ile ayakta tutan tek isim Jesse Sekidika, transferde gözde durumunda.Kanat ve forvette oynayan Nijeryalı oyuncu, 16 haftada attığı 8 golün yanı sıra 2 kez de asist yaparak büyük takımların listesine girdi.70 bin Euro'luk alacağını tahsil edemediği için Eskişehir'den bonservisini alan 23 yaşındaki oyuncuya son olarak kulüp 500 bin TL değerinde ev teklif etti ancak oyuncu kabul etmedi.Galatasaray ve Beşiktaş'ın da listesinde olan oyuncu için Trabzonspor bir adım önde.Bordo-mavililer, yabancı kontenjanını boşaltması halinde Sekidika'yı bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.

GALATASARAY İLE ANLAŞTI İDDİASI!

TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'un bu sezonki flaş oyuncusu Jesse Sekidika Aslan'ın listesine girmişti...Gelen haberlere göre Jesse'nin Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.

JESSE SEKIDIKA KİMDİR?

14 Temmuz 1996 yılında Nijerya'nın Port Harcourt şehrinde dünyaya gelen Jesse Sekidika forvet ve sağ kanat mevkilerinde forma giyiyor.Eskişehirspor'dan önce Sırbistan 1. Lig takımlarından Napredak'ta forma giyen Sekidika ilk kez burada dikkat çekti. Daha sonra TFF 1. Lig'e adım atan 23 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada forma giydi.Öte yandan; performansı ile göz dolduran Nijeryalı, bu maçlarda 8 gol ve 2 asist kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.