Trabzonspor'dan Güven Yalçın için yeni teklif

Süper Lig'de yeni sezonda da şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da transfer calışmaları devam ediyor. 23 yaşındaki forvetin menajeri Ersin Akan, dün bir kez daha bordo-mavili ekibin kapısını çaldı. Genç yıldızın bu kez ücretinde ciddi oranda indirime gittiği belirtildi.Süper Lig'de yeni sezonda da şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da transfer calışmaları devam ediyor.

Beşiktaş ile yeni kontrat için anlaşamayan Güven Yalçın, yeniden Trabzonspor'un gündeminde...

Menajer Ersin Akan, 23 yaşındaki forveti gelecek sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek olan ve kadrodaki yerli alternatifleri çoğaltmak isteyen Fırtına'ya önermişti.Ancak şartlarda anlaşılamamıştı, Akan dün bir kez daha bordo-mavililerle görüştü.Geride bıraktığımız sezon Süper Lig 'de çıktığı 30 karşılaşmada 963 dakika sahada kalan milli futbolcu, 6 gol, 3 asistlik skor katkısı gösterdi.

İkinci görüşmede tarafların isteklerinde birbirine biraz daha yaklaştığı dile getiriliyor.Özellikle genç futbolcunun istediği ücrette indirime gittiği vurgulanıyor.

Güven Yalçın Beşiktaş formasıyla 101 karşılaşmada görev aldı. Oyuncu siyah beyazlı forma ile 20 gol kaydetti.Güven Yalçın Beşiktaş'a 150 bin euro'ya transfer edilmişti.

2018'de 150 bin euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelen 23 yaşındaki oyuncu; siyahbeyazlı takımda 101 maça çıkıp, 20 gol+7 asistlik performans sergiledi.
Oyuncunun her yerde oynuyor olması Abdullah Avcı'nın transfer sıcak basmasını sağlıyor.Santrforun dışında kanatlarda ve forvet arkasında da oynayabilen Güven Yalçın, sağ ayağını kullanıyor.Güven Yalçın forma giyebileceği bir takımda olmak istiyor. Genç yıldızın bu kez ücretinde ciddi oranda indirime gittiği belirtildi. Son kararı Abdullah Avcı verecek.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105