Trabzonspor'dan Mario Rui atağı! Galatasaray'da teklif yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanırken, transfer girişimlerini de hızlandırmış durumda. Birçok isimle temaslarını sıklaştıran bordo-mavililer için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalya basınında yer alan habere göre bordo-mavililerin 30 yaşındaki savunmacı Mario Rui için kiralama teklifinde bulunduğu kaydedilirken, Portekizli yıldız ile Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için hamlelerine erkenden başlayan Karadeniz devinin kurmayları, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Orta saha Marek Hamsik, sağ bek Bruno Peres ve sol kanat Gervinho takviyeleri ile takımı güçlendiren yönetim, önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak için girişimde bulundu.

İtalya basınında yer alan habere göre bordo-mavililer Napoli'nin önemli futbolcularından Mario Rui'yi kiralamak için girişimlerde bulundu. Hatta bu konuda oldukça istekli olduklarını Çizme ekibine gösterdi.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray'ın da aynı oyuncu için teklif yaptığı iddia ediliyor. Piyasa değeri 8 milyon Euro olan ve Napoli ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki savunmacının ayrılma ihtimalinin bulunduğu da haberin detaylarında vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon 36 maça çıkan ve 2 asistlik katkı yapan Portekizli sol bekin Avrupa kulüplerinin de dikkatini çektiği ancak iki Türk temsilcisinin bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu da ifade edildi. Bu konuda Fırtına'nın elini çabuk tutarak işi bir an önce bitirmek istediği de haberleştirildi.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.