Trabzonspor'dan sessiz başlangıç

Kampın 4. Gününde bordo mavililer kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasında Bursaspor ile karşılaştı. Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Bursaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un rotasyonla sahaya çıktığı karşılaşma golsüz sona erdi. Bordo mavili ekipte teknik direktör Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un başında ilk kez sahaya çıktı. Fırtına'nın yeni transferi Badou Ndiaye de ilk kez Trabzonspor forması giydi. Süper Lig'in ilk yarısı lider Sivasspor'un 5 puan gerisinde 3'üncü sırada bitiren Trabzonspor hazırlık maçında TFF 1'inci Lig ekiplerinden Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

SEYİRCİ ALINMADI

Trabzonspor ile Bursaspor karşılaşmasının oynandığı sahanın tribün kapasitesi ve fiziki şartları sebebiye hazırlık maçına seyirci alımı yapılmadı.

AĞAOĞLU TAKİP ETTİ

Trabzonspor'un Antalya'da yaptığı ikinci yarı kampını yakından takip eden Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı ve 0-0'lık beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayı da yakından takip etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.