Trabzonspor ezeli rakibi Galatasaray'ı ezberledi!

İşte Fırtına'nın Aslan'ı imha planı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin ÇimşirGalatasaray derbisindeki oyununu belirledi. Savunma ve Seri'nin pas bağlantısı kesilecek. Hataya zorlanacak. Şok pres sonrası kapılan toplarla hızlı hücuma çıkılacak. Aslan'ı savunmasız yakalayıp gol aranacak Donk dışında uzunu olmayacak G.Saray'a karşı duran topta gol aranacak. Duran toplar büyük koz olacak.

Trabzon Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Galatasaray maçının ana kurgusunu oyuncularına ezberletti. Süper Lig'de uzun süredir yenilgi yüzü görmeyen Çimşir, rakibinin Başakşehir ile oynadığı maç kasetini defalarca izledi. Öncelikle Aslan'ın pas bağlantısı kesilecek.

SAHASINDA AVLAYACAK
Çimşir, Ndiaye, Sosa ve Sörloth ile G.Saray savunması ve Seri'ye şok pres yapacak. Rakibin hücuma çıkması engellenecek. Trabzon rakibini sahasında avlayacak.

AZ ADAMLA YAKALAYACAK
Sonrasında ise kapılan toplarla hızla hücuma çıkılacak. Galatasaray savunmasını az adamla yakalamayı planlayan Çimşir'in öğrencileri skor bulmaya çalışacak.

SOSA'NIN ORTALARI BÜYÜK SİLAH
Fırtına, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak zorlu karşılaşada duran toplara da çok güveniyor. Çünkü yarın Galatasaray'ın elinde uzun oyuncu olarak sadece Donk olacak. Serbest vuruşlar ve frikikler Bordo-Mavililer'in büyük kozu olacak. Sosa'nın adrese teslim ortaları büyük tehdit oluşturuyor.

EN BÜYÜK KOZU
Trabzonspor'un yarın hücumdaki en büyük kozu Sörloth olacak. İlk maçta Aslan'ı avlamıştı.

SÜPER LİG'DE 20 GOLLE İLK SIRADA
Fırtına'nın golcüsü Alexander Sörloth, 29 hafta sonunda attığı 20 golle gol krallığı sıralamasında zirvede yer alıyor. Onu Alanyalı Cisse izliyor.Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105