Trabzonspor Fode Koita ile anlaştı! İşte sözleşme detayları

Trabzonspor transferde hız kazandı... Bordo-mavililerin prensipte anlaşma sağladığı 30 yaşındaki Gineli forvet Fode Koita'nın, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erdi. Karadeniz devinin, golcü futbolcuya 3 yıllık imza attırması bekleniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle istediği Gervinho ve Peres'e imza attırıp transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da sıra Fode Koita'ya geldi. Kasımpaşa'da gösterdiği başarılı performansın ardından Trabzonspor'un transfer listesine giren ve yapılan görüşmeler neticesinde söz kesilen yıldız oyuncunun işi de resmiyet kazanmak üzere.

Karadeniz temsilcisi Koita'ya imza attırmak için geri sayıma geçti. Kasımpaşa'yla kontratı resmen biten oyuncu tatil sonrası şehre gelip kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak. Koita, Kasımpaşa'dan önce Montpellier, Lens, Le Havre, Caen ve Blackburn formalarını giymişti. 1.86 boyundaki futbolcu yeni sezonda Fırtına için ter dökecek.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çöp 11 mi kuruyoruz 3 yıl önce

Adam 13 maçta 4 gol atmış. 2'si penaltı. Değeri 600 bin Euro. Sayın Kemal Bektaş bundan daha çok gol atar.

Avatar
Kemal Bektaş 3 yıl önce

Doğru tespitiniz için teşekkür ederim