Trabzonspor Ndiaye'nin yerine Kanga'yı alacak

Yeni yıla daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo-mavili ekip, sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Ndiaye'nin yerine Kanga'yı almanın hesaplarını yapıyor. 

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da finale yükselen Trabzonspor iki kupayı da müzesine götürmek istiyor. Diğer taraftan ise bordo-mavili ekibin aklı transferde.Yeni yılın planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden Karadeniz ekibi, devre arasında kiralan ve sezon sonunda takımına dönecek olan Ndiaye'nin alternatifini buldu.

Trabzonspor, transfer listesinin ilk sırasına Guelor Kanga'yı yazı. Sparta Prag ile olan kontratı sona eren Gabonlu yıldız için devreye giren bordo-mavililer, transferde mutlu sona ulaşmak için atağa kalktı.Merkez orta saha pozisyonunda oynayan 29 yaşındaki oyuncu, 10 numara olarak da görev yapıyor.

Piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Kanga, 34 maçta 14 gol 8 asitlik katkı yaptı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporZiraatNdiaye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.