Trabzonspor, sezonu yenilgiyle kapattı! 

Başakşehir, Avrupa vizesini aldı...

Süper Lig'in 38. ve son haftasında şampiyon Trabzonspor, deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Saat 16.00'da başlayan mücadele, ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Başakşehir, 65 puana ulaştı ve sezonu 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni garantiledi. Trabzonspor ise şampiyon olduğu sezonu 81 puanla tamamladı.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, ligin son haftasında Başakşehir'e 3-1 mağlup oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi için mücadelesini sürdüren Başakşehir, Trabzonspor'u yenerek sezonu 4. sırada tamamladı. Bu sonuç, Emre Belözoğlu ve öğrencilerini Konferans Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandırdı.

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri, Okaka, Epuraenu ve Serdar Gürler kaydetti. Trabzonspor'un tek golünü ise Nwakaeme attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.