Trabzonspor taraftarlarına çağrı

Trabzonspor, 41 bin 461 kapasiteli Medical Park Stadyumu’nda İstanbul’un 3 büyükleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe müsabakalarında rekor seyirciyle oynadı. Ezeli rakiplerine karşı oynadığı maçlarda arkasında gördüğü taraftar desteğini Anadolu takımları karşısında oynadığı maçlarda da görmek isteyen Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma ve zirve yarışında verdiği mücadelede taraftar desteğini arkasında görmek istiyor.

Ağaoğlu: "Burala gelmişsek taraftarımızın desteği ile geldik"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da, son haftalarda düşen seyirci ortalamasına dikkat çekerek, "Takımımız Avrupa kupalarına katılma ve zirve mücadelesi veriyor. Takım olarak bu seviyeye gelmişsek bunda taraftarların büyük bir desteği var. Bu bizden çekildiği anda sıkıntı yaşamaya başlarız. Bizi başarıya taşıyacak olan camianın desteğidir. Büyük maçlara ilgi gösterildiği gibi diğer maçlarımızı da ilgi göstersinler. Şehri ve taraftarlarımızı maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.