Trabzonspor transfer bombasını patlattı!

Süper Lig'in 16'ıncı haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet alan Trabzonspor'da ocak ayı transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ligin ikinci yarısına nokta transferlerle başlamak isteyen bordo-mavililerin bomba transferini ise İngilizler son dakika olarak duyurdu. 

Trabzonspor Süper Lig'in 16'ıncı haftasında deplasmanda Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi.Bordo-mavililer zorlu deplasmanda rakibini Alexander Sörloth'un attığı golle 1-0 kazandı ve puanını 29 yaptı.Trabzonspor bu sonuçla lider Sivasspor ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi.

TEK HEDEF OCAK AYI

Trabzonspor Süper Lig'in ilk yarısını en iyi şekilde kapatıp, devre arasında takıma katılacak isimlerin transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor.Bu sezon çıktığı 16 maçın 13'ünde ilk golü atma başarısı gösteren Fırtına, defans hattındaki zafiyetleri nedeniyle kötü sonuçlar almıştı.Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor takıma defans anlamında nefes aldıracak 2 isim için girişimlerini sıklaştırmıştı.

STOPERE CHESHMI

İvanildo Fernandes ve Campi'den beklediği verimi alamayan Trabzonspor'da, Hüseyin Türkmen'in de son haftalarda yaşadığı form düşüklüğü, rotayı transfere çevirmişti.Bordo-Mavililer, devre arasında maliyeti uygun bir savunmacıyı renklerine bağlamayı planlıyor.Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fırtına'da gündeme gelen son isim; Roozbeh Cheshmi. Majid Hosseini'nin eski takım arkadaşı olan 26 yaşındaki stoper, İran'da Esteghlal forması giyiyor. Hosseini ile birlikte İran Milli Takımı'nda da görev yapan 1.92'lik savunmacının 6 aylık sözleşmesi kaldı

İNGİLİZLER NDIAYE'Yİ DUYURDU

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve şu anda İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City forması giyen Badou Ndiaye'nin Trabzonspor'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralandığı duyuruldu.

İngiliz basınıdan Telegraph'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, Stoke City Galatasaray'dan 16 milyon euroya transfer ettikleri Ndiaye'nin yüksek maaşı ve kadroda alınacak yeni oyunculara yer açmak için oyuncunun Trabzonspor'a kiralık olarak katılmasına izin verdi.Stoke City'den yıllık 2 milyon euro kazanan Badou Ndiaye, bu sezon çıktığı 13 maçta da skora katkıda bulunamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.