Trabzonspor transferde gaza bastı! 

Koray Günter için görüşme...

Fırtına, transferde gaza bastı. Devre arasında Visca, Yusuf, Puchacz ve Kouassi’yi renklerine bağlamıştı. Karadeniz temsilcisi, Koray’ı da alarak transfer dönemini noktalandırmayı hedefliyor. İşte detaylar...

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, ara dönemde kadrosunu önemli isimlerle takviye etmişti. Sezonu kapatan Gervinho'nun yerine Evrard Kouassi'yi alan Fırtına aynı zamanda ligi yıllardır domine eden Edin Visca'ya da bordo-mavili formayı giydirmişti.

Sezon başından beri aksayan sol bek de Tymoteuzs Puchacz transferiyle güçlenmişti. Ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatan Edgar İe'nin yerine de bir takviye düşünülüyor. Karadeniz temsilcisi birçok adayla görüştü, bir süredir de Koray Günter için uğraşıyor.

Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı, Edgar İe'nin yokluğunda Hüseyin Türkmen'e şans tanıyor. Ancak Hüseyin'in bir türlü güven vermemesi, en iyi oynadığı maçta bile çok ciddi kritik hata yapması endişelendiriyor. Fırtına bu sebeple buraya mutlaka bir transfer yapacak.

Avcı yerli bir ismi kadroya katarak yabancı kuralından da sonuna kadar faydalanmayı hesaplıyor. Koray Günter için kulübü Verona ile görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor, satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105