Trabzonspor'un Alanyaspor maçı ilk 11'i belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında zirve takibini sürdürmek isteyen Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek zirve yolunda tekrar umutlanan bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek bir engeli daha aşmak istiyor. Son 4 lig maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Alanyaspor ise galibiyet hasretini dindirmek istiyor.Mücadele öncesi Trabzonspor'u ilk 11'i belli oldu.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Serkan Edgar Hugo Marlon Berat Baker Ekuban Bakasetas Nwakaeme Afobe

Alanyaspor: belli değil

TRABZONSPOR'DA 4 EKSİK

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi, Trondsen ve maç öncesi sakatlanan Djaniny Semedo'nun sakatlıkları bulunuyor. Konuk Alanyaspor'da ise Babacar, Caulker ve Ufuk Ceylan sakatlık nedeniyle kadroda yer almıyor.

REKABETTE TRABZONSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, Trabzon'da yapacakları maçla ligde 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 9 maçta Aytemiz Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 4 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise 2 kez rakibini mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 14 gol atarken, bordo-mavililer ise 9 gol kaydetti. Trabzon'da oynanan 4 karşılaşmada Trabzonspor, 1 kez kazandı. 2 maç konuk takımın üstünlüğüyle biterken 1 maçta da taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı. Bordo-mavili ekip, sahasındaki tek galibiyetini geçen sezon 1-0'lık sonuçla aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.