Trabzonspor'un devre arası transfer pişmanlıkları!

Trabzonspor devre aralarını transfer anlamında genelde sessiz bir şekilde geçiriyor. Bu sezon kadrosuna Badou N’diaye’yi kiralık olarak katan Karadeniz ekibinin daha önceden yaşadığı ise bir çok pişmanlık mevcut. Biz de sizlere Trabzonspor’a devre arasında büyük beklentilerle gelen ama beklentileri karşılayamayan transferlerini listeledik.

2015-2016 sezonunu 40 puanla 12. Sırada tamamlayan Trabzonspor devre arasında Gaziantepspor’dan Muhammet Demir’i 2 Milyon 750 Bin Euro bedelle renklerine bağladı. 24 yaşında Trabzonspor’a imza atan golcü oyuncu büyük umutlarla geldiği Karadeniz ekibindeki ilk sezonunda 13 maçta sadece 4 gol atarak beklentileri karşılayamamıştır. Bir sonraki sezonda da 9 maçta forma giyen futbolcu hiçbir gole katkı verememesinin ardından önce kiralık olarak sonrasında da bedelsiz bir şekilde kulüpten ayrılmıştır.

BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER OLMUŞTU

2014-2015 sezonunu 57 puanla 5. Sırada tamamlayan bordo mavili ekip devre arasında Eskişehirspor’dan Aytaç Kara’ya 2 milyon 100 bin Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Genç oyuncuyu büyük umutlarla yüksek bir bedelle kadrosuna katan Trabzonspor, o sezon oyuncuya 6 maçta şans vermiştir. Beklentilerin çok altında bir performans ortaya koyan futbolcu 2 sezon daha takımda şans elderken toplam 55 maçta Trabzonspor formasını terletmiştir. Bu maçlarda 2 gol atarken asist katkısında bulunamayan oyuncu büyük beklentilerle geldiği Trabzonspor’dan bedelsiz bir şekilde ayrılmıştır.

2013-2014 sezonunu 4. Sırada tamamlayan Trabzonspor devre arasında Romanya’dan Alexandru Bourceanu’yu renklerine bağlamıştı. Bordo Mavili ekibe 1 milyon 300 bin Euro bonservis bedeliyle katılan oyuncu yalnızca 8 maçta forma giymiş ve hayal kırıklığı yaratmıştır. Ardından önce kiralık olarak ardından da bedelsiz bir şekilde kulüpten sessiz sedasız ayrılmıştır.

İKİZ KARDEŞLER DE FAYDA OLAMADI!

2010/2011 sezonunu Fenerbahçe’yle girdiği kıran kırana bir mücadele sonucunda ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor devre arasında Polonya’dan Brozek kardeşleri toplam 2 Milyon 800 bin Euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna katmıştı. Brozek kardeşlerden forvet olanı Pawel Trabzonspor formasıyla 23 maça çıkmış ve yalnızca 3 gol atabilmiştir. Sol bek mevkiisinde oynayan kiz kardeş Piotr ise 9 maçta bordo mavili formayı giymiş, ne gol ne de asist katkısında bulunmuştur. İki oyuncu da bedelsiz bir şekilde kulüpten ayrılmışlardır.

GELEN GİDENİ ARATTI

2009-2010 sezonunu Trabzonspor 57 puanla 5. Sırada tamamlamıştı. Devre Arasında Gökhan Ünal’ı gönderen Trabzonspor ondan gelen transfer parasıyla, 2 milyon 100bin Euro karşılığında Kolombiya’dan Teofilo Guiterrez’i renklerine bağlamıştı. Kolombiya Ligi’nden gol kralı olarak büyük umutlarla gelen Teofilo o sezon çıktığı 15 maçta ne gol ne de asist yapabilmiştir. Bir sonraki sezonun devre arasında da Arjantin Ligi’ne transfer olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.