Trabzonspor'un keskin nişancısı Bakasetas!

Trabzonspor'un Yunan maestrosu Bakasetas uzaklardan gönderdiği güdümlü füze ile Kasımpaşa’yı yıktı. Bu sezon oldukça formda olan yıldız futbolcu, oynadığı etkili futbolla da dikkat çekti. Bakasetas, bu sezon resmi maçlarda forma giyen futbolcular arasında en çok gol katkısı yapan isim konumunda bulunuyor.

Trabzonspor dün Kasımpaşa'yı yenerek 13 puana yükseldi. Geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Galatasaray ile 2-2 kalan Fırtına böylece 5 hafta sonunda 13 puana ulaştı ve iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Dün İstanbul deplasmanında 4. galibiyetini alan Karadeniz devinde Anastasios Bakasetas, yıldızını yeniden parlattı. Bu sezon oldukça formda olan Yunan futbolcu, oynadığı etkili futbolla da dikkat çekti. 53. dakikada Paşa filelerine uzaklardan bir güdümlü füze gönderen 28 yaşındaki oyuncu şovuna devam etti. Bakasetas, bu sezon resmi maçlarda forma giyen futbolcular arasında en çok gol katkısı yapan isim. Süper Lig'de 3 gole ulaşan maestro, 2 de asist yapmasının yanı sıra Avrupa Kupası'nı da boş geçmedi. 3 asist de orada yaptı. Yunan Milli Takımı'nda da 2 gol, 1 asistle oynuyor. Toplamda 11 gole direkt etkisi oldu.

"DESTEK VERİN"

Fırtına'nın Kasımpaşa maçında tek golünü atan Bakasetas'tan taraftara flaş çağrı geldi. Yunan maestro, Abdülkadir Ömür'ün yaşadığı olaya dikkat çekerek "Hepimiz Trabzonspor için buradayız. Onlardan ricam bu zor anlarda biraz daha destek olmaları. Onlar zaten bizim her zaman yanımızdalar. Bazı arkadaşlarımız ve takımın desteği ihtiyacı var" dedi.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105