Trabzonspor'un yeni hocası belli oldu

Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik adam yarın Trabzon'a gelip takımın başına geçecek.
Süper Lig’in 8’inci haftasında 6-1’lik Teleset Mobilya Akhisarspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladı.
Bordo-mavili yönetimin, akşam saatlerinde teknik direktör Rıza Çalımbay ile yaptığı görüşmelerin ardından 2018-19 sezonu sonuna kadar anlaşmaya vardığı belirtildi. Yarın sabah saatlerinde Trabzon'a geleceği bildiren deneyimli teknik adam için, burada yapılacak son görüşmelerin ardından imza töreni düzenlenmesi bekleniyor. Çalımbay, son olarak bu sezon Süper Lig ekibi Antalyaspor’da görev yapmıştı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.