Trabzonspor'un Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11'i

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. 1'er puanı bulunan iki takımın mücadelesi bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Trabzonspor geride kalan 2 haftada Beşiktaş'a yenilirken, Denizlispor ile berabere kaldı. Yeni Malatyaspor ise Fatih Karagümrük'e kaybederken Göztepe'den 1 puan almayı başardı. İki ekip de ilk galibiyeti için sahaya çıkacak. 

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa oynayan Trabzonspor bu yıla aynı güçte başlayamadı.Eksikler, sakatlar, cezalar, gidenler, transferlerin uyumu, takımın tam oluşmaması derken ilk 2 haftada önce Beşiktaş'a kaybeden ardından da Denizlispor ile berabere kalan bordo-mavililer artık 3 puana kavuşmak istiyor. Karadeniz Fırtınası bugün sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Teknik Direktör Eddie Newton ve öğrencilerinin parolası kazanarak moral bulmak. Eddie Newton, "Daha iyi olabilmek için zamana ihtiyacımız olduğunu söylemiştik. O zaman doluyor. Artık Yeni Malatyaspor maçında neler yapabileceğini göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

AFOBE-BAKER TAKIMA ALIŞTI
Ayaklarının tozuyla Denizlispor karşılaşmasına çıkan Benik Afobe ve Lewis Baker her geçen gün takıma daha çok alışıyor. Teknik Direktör Eddie Newton'ın sisteminde önemli yere sahip olan iki futbolcu bu haftayı çok iyi geçirdi. İngiliz çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor karşısında iki isme de çok güveniyor.

TRABZONSPOR'DA PUAN VERMEDİ
Fırtına, bugün karşılaşacağı Yeni Malatyaspor'a sahasında puan vermedi. Bordo-mavililer Trabzon'da oynanan 3 maçta da rakibini mağlup ederken 8 gol attı, kalesinde 3 gol gördü.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Trabzonspor, dün yaptığı antrenmanla Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Eddie Newton yönetimindeki çalışmada futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Karadeniz ekibi sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyor. İngiliz çalıştırıcı da oyuncularına motivasyon konuşması yaptı.İki takım 7. kez karşı karşıya gelecek. Geriden kalan 6 maçta 4 defa Trabzonspor, 2 defa ise Malatyaspor kazandı. Bordo-mavililer 11 gol atarken, Malatya ekibi ise 10 kez ağları sarstı. Öte yandan Trabzonspor evinde son 5 maçı kazanamadı. Sarı-siyahlı takım ise son 9 deplasman maçının 8'inde sahadan eli boş ayrıldı.

MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hüseyin, Marlon, A.Parmak, Flavio, Baker, A.Ömür, Nwakaeme, Afobe.

YENİ MALATYASPOR: Herrera, Chebake, Murat, Acquah, Karim Hafez, Cueva, Youssuf, A.İldiz, Adem, Umut, Fofana.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşTakımPuanDenizli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.