Trabzonspor'un yıldızı Ndiaye ile ilgili çarpıcı detay!

Süper Lig'de ilk devrede perde kapanırken transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'da beklenmedik bir teknik direktör ayrılığı yaşanmış, yapılan KAP açıklamasıyla Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı. İkinci yarıya farklı bir hoca ve kadroya katılacak yeni isimlerle başlayacak olan Trabzonspor'da ilk transfer ise gerçekleşti. Bordo-mavililerin uzun süredir gündeminde olan Badou Ndiaye Trabzonspor formasını giydi ve Instagram'dan paylaştı. Yıldız futbolcunun neden bordo-mavili kulübü tercih ettiği de ortaya çıktı. Süper Lig heyecanına 17 Ocak tarihine kadar mola verilirken futbolseverleri heyecanlandıran bir diğer konu olan transfer hareketliliği için sezon 4 Ocak tarihinde başlıyor.Birçok kulüpten transfer dedikoduları gelmeye devam ederken kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başlayan kulüplerden biri de karadeniz ekibi Trabzonspor. Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen bordo-mavililer, devreyi 32 puanla 3. sırada tamamlayarak oynadığı futbol ile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.İkinci yarıda da yakalanan bu güzel havayı sürdürmek isteyen Karadeniz ekibinde ilk yarının bitimiyle teknik direktör ayrılığı yaşanmış, Ünal Karaman döneminin kapandığı KAP bildirimi ile duyurulmuştu.Takımın başına geçecek isim için arayışlar sürerken, eksik görülen bazı mevkilere de oyuncu takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

SAVUNMAYA ESKİ FENERLİ!

Savunma mevkine de takviyeler yapmak isteyen bordo mavililerin gündemine gelen bir diğer isim ise 30 yaşındaki savunma oyuncusu Simon Kjaer.Daha önce Fenerbahçe formasını da terletmiş olan Danimarkalı yıldız oyuncunun ismi son günlerde Trabzonspor ile çokça anılmaya başlanmış, bordo-mavililerin eski kulübü Fenerbahçe'nin de tekrar kadrosuna katmak istediği oyuncu ile büyük oranda anlaştığı öğrenilmişti.Son olarak Trabzonspor için gündeme şaşırtan bir isim geldi. Belki de ocak transfer döneminin en bomba transferi olarak kayıtlara geçecek olan o isim de yine daha önce Fenerbahçe'de forma giymiş olan Brezilya'lı 29 yaşındaki 10 numara Giuliano.

GIULIANO'DA İKİNCİ PERDE!

Bordo-mavililerin daha önce de gündemine aldığı hatta Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabet içine girdiği Giuliano savaşının kazananı Fenerbahçe olmuş, sarı-lacivertliler sambacıyı 4 yıllığına renklerine bağlamıştı.Fenerbahçe macerasının ardından yaz transfer döneminde Arabistan kulüplerinden Al-Nasr'a 10,50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Giuliano için Trabzonspor ikinci kez devreye girdi.

Transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala bombayı erken patlatmak isteyen 'Karadeniz Fırtınası', Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlanan Giuliano ile prensip anlaşmasına vardı.Bordo-mavililer anlaştığı Brezilyalı yıldız, 1.5 yıllık kiralık olarak Giuliano Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi.

TRONDSEN BOMBASI

Geçtıiğimiz hafta Stote City'li Ndiaye'yi İstanbul'a getiren bordo-mavililer, Norveç 1. Lig ekibi Rosenborg'da forma giyen Anders Trondsen için de girişimlere başlamıştı. Sörloth ile aynı menajerlik şirketinde bulunan Trondsen ile ilgili ilk teması gerçekleştiren yönetimin, detaylı rapor istediği belirtilmişti.

1.83 boyunda ve merkez orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen 24 yaşındaki Norveçli futbolcu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 4, Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta forma giydi. Rosenborg formasıyla ligde 23 karşılaşmada görev yapan Trondsen'in Trabzonspor'u Instagram'dan takibe alması da dikkat çekmişti.

SÖRLOTH İLE BİR ARAYA GELDİ

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Trondsen, bordo-mavililerin Norveçli golcüsü Sörloth ile bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Sörloth'un Norveçli yıldız Trondsen ile bir araya gelerek Trabzonspor'a gelmesi için ikna çalışmalarına başladığı iddia edildi.

BADOU NDIAYE FORMAYI GİYDİ

Trabzonspor'un uzun süredir transfer gündeminde olan Stoke City'li Badou Ndiaye bordo-mavili formayı giydi. Senegalli futbolcu müjdeli haberi Instagram hesabından duyurdu. Hareketli günler geçiren Trabzonspor'da Badou Ndiaye transferi mutlu sonla bitti.Senegalli futbolcu, Instagram hesabından "Yeni yıl hediyesi" notuyla Trabzonspor formasını giydiği bir fotoğrafı paylaştı. Öte yandan Trabzonspor'un oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladığı belirtildi. Badou Ndiaye, 2017-2018 sezonunun devre arasında 16 milyon euro bedelle Stoke City'e transfer olmuştu.

HÜSEYİN CİMŞİR DETAYI

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Badou Ndiaye'nin bordo-mavili kulübü seçmesindeki en büyük etkenin Trabzonspor'da yardımcı hocalık görevi yürüten Hüseyin Cimşir olduğu ortaya çıktı.FK Bodø/Glimt takımından 350 bin euro karşılığında Osmanlıspor'a transfer olan yıldız futbolcuyu Hüseyin Cimşir'in keşfettiği biliniyor. Cimşir'in transfer raporu doğrultusunda Osmanlıspor yıldız futbolcuyu kadrosuna katmış, daha sonra Ndiaye'yi 7.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a satmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.